Uvjeti poslovanja

Ljekarne Dvoržak (internetljekarna.hr) zdravstvena ustanova za ljekarničku djelatnost registrirana pri Trgovačkom sudu u Zagrebu.

MBS: 080099711
OIB: 21981372220
Sjedište: Dragutina Golika 36, 10000 Zagreb
Tel: 01/ 366-5093
E-mail: nabava@ljekarne-dvorzak.hr

Dostava

Narudžbe ćemo poslati u roku 3 radna dana (subote, nedjelje i praznici isključeni), ovisno o trenutnoj raspoloživosti artikla. Ukoliko Vam nećemo moći isporučiti pošiljku u navedenom roku ili uopće, o tome ćemo vas obavijestiti. Vi pritom možete odlučiti hoćete li prekinuti narudžbu ili pričekati da naručeni proizvod postane dostupan. Novac s Vaše kreditne kartice neće biti povučen do trenutka isporuke.

Pošiljku ćemo isporučiti putem kurirske službe IN TIME. Ukoliko želite da paket dostavimo drugim putem, molimo Vas da nas o tome obavijestite odmah nakon narudžbe. Kako bismo osigurali što kvalitetniju komunikaciju između Vas i dostavljača, dostavljaču ćemo ustupiti i kontakt broj telefona koji ste nam naveli prilikom registracije. Prije dana isporuke, dostavljač će Vas obavijestiti SMS porukom ili e-poštom o planiranom terminu dostave. U obavijesti će biti priložen i kontakt broj službe za korisnike kurirske službe, na kojem možete naknadno promijeniti ili dogovoriti termin dostave koji Vam odgovara.

Dostava će biti obavljena u roku 1-2 radnih dana (subote, nedjelje i praznici isključeni), osim manjih mjesta i otoka, za koje se primjenjuje važeći raspored vožnje kurirske službe.

Zdravstvena ustanova Ljekarne Dvoržak (internetljekarna.hr) ne preuzima odgovornost u slučaju kašnjenja isporuke zbog više sile.

Prije isporuke svaki artikal provjeravamo da nije oštećen. Molimo da pošiljku preuzmete pred dostavljačem kako bi izbjegli naknadne reklamacije zbog pošiljke oštećene prilikom dostave.

Za iznos narudžbe manji od 200 kuna trošak dostave snosi naručitelj i ona iznosi 24 HRK za dostavu na teritoriju Republike Hrvatske. Za iznos narudžbe (ukupno, samo proizvodi) iznad 200 kn dostava je besplatna.

Vaše naručene proizvode možete podignuti i u našim ljekarnama prema dogovoru.

Načini plaćanja

  • plaćanje kreditnim karticama American Express i Diners jednokratno ili do 6 rata, MasterCard, Visa i Discover jednokratno, te Maestro debitnim karticama jednokratno
  • plaćanje putem opće uplatnice, virmana ili internet bankarstva na račun HR3824840081101443686, otvoren kod RBA d.d. Zagreb, u poziv na broj molimo navesti broj narudžbe
  • plaćanje dostavljaču prilikom preuzimanja narudžbe na dostavnoj adresi
Mastercard Securecode Verified By Visa
American Express Diners Club International Discover MasterCard Maestro Visa
WSpay - Web Studio payment gateway

Jamstvo i servisni uvjeti

Ukoliko određeni proizvod ima jamstvo ili podliježe servisnim uvjetima, to će biti naglašeno u opisu tog artikla. Kupac je dužan čuvati jamstveni list i račun za vrijeme trajanja jamstvenog roka. Samo s predočenjem računa i jamstvenog lista kupac može ostvariti svoja prava.

Reklamacije

Ukoliko imate reklamaciju molimo vas da nas o tome obavijestite u roku 24 sata od primitka pošiljke. Reklamaciju ćemo uvažiti uz predočenje računa i to u slučaju krivo poslane pošiljke, oštećene pošiljke ili ako proizvod ne odgovara standardima proizvođača.

Ostali uvjeti

Uvjeti prodaje se mogu promijeniti bez prethodne najave. Sve potvrđene narudžbe ćemo isporučiti po uvjetima važećim u momentu potvrđivanja narudžbe. Zdravstvena ustanova Ljekarne Dvoržak (internetljekarna.hr) zadržava pravo ne isporučiti robu na temelju narudžbi s nepotpunim i/ili netočnim podacima.

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju

Ljekarne Dvoržak (internetljekarna.hr) obvezuju se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Ljekarne Dvoržak (internetljekarna.hr) i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Unos i prijenos osobnih podataka

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je SSL protokolom 256-bitne enkripcije koju osigurava WSpay™ sustav za on line autorizaciju kreditnih karica. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

Platforma za on-line rješavanje potrošačkih sporova (Platforma za ORS)

Člankom 14. stavkom 1. Uredbe (EU) br. 524/2013. o on-line rješavanju potrošačkih sporova, koja se primjenjuje od 09. siječnja 2016. godine, propisana je obveza trgovaca sa sjedištem u Europskoj uniji koji sudjeluju u ugovorima o online prodaji ili uslugama te online tržištima koja su uspostavljena u Uniji da na lako dostupnom mjestu na svojim internetskim stranicama osiguravaju elektronsku poveznicu s Platformom za ORS.

Link: Platforma za internetsko rješavanje sporova (ORS)

Newsletter

Web shop periodicno salje obavijesti o popustima i akcijama te novostima u svojoj ponudi u vidu newslettera

Prijavi se

American Express Diners Club International Discover Dinacard MasterCard Maestro Visa American Express - jamstvo sigurne online kupnje Mastercard Securecode Verified By Visa WSpay™ - Web Studio payment gateway

Proizvod (kom: ) je dodan u košaricu.

Zatvori