Zimske radosti

ZIMSKE RADOSTI

– pripreme za skijanje i boravak u prirodi tijekom snježnih i hladnih dana –

Hladno vrijeme zimi nikako nije razlog da se zavučete pod tople pokrivače i ne izlazite iz kuće do proljeća. Naprotiv, boravak u prirodi tokom zimskih mjeseci Vam nosi niz dobrobiti za zdravlje, pogotovo ukoliko uspijete pobjeći iz gradske vreve i priuštiti si barem nekoliko dana boravka u planinama. Bilo da šetajući istražujete šumske puteljke ili uživate u sportskim aktivnostima, najvažnija je dobra priprema.  

Uz obaveznu toplu odjeću i obuću često zaboravljamo zaštiti kožu. Kako bi ju održali elastičnom te izbjegli pucanje, kožu je potrebno dobro nahraniti i hidratizirati. Možda zvuči nevjerojatno, ali morate biti upoznati s činjenicom da i zimi postoji opasnost od opeklina uzrokovanih UV zrakama a planinski zrak dodatno isušuje kožu te je stoga proizvod za zaštitu kože od sunca neizostavan dio Vaše prtljage. Posebnu pozornost obratite na zaštitu djece jer nema ništa slađe od zdravih rumenih dječjih obraščića. Izaberite za svog mališana proizvod za zaštitu kože od sunca i utjecaja hladnoće kojim ćete namazati sve dijelove tijela koji nisu pokriveni (lice, uši, pa čak i ruke iako nosite rukavice).     

Ljubitelji skijanja,  ne dopustite da se vaš odmor iz snova pretvori u katastrofu zbog učestalih upala ili drugih većih ozljeda. Prije no što se uputite na već unaprijed odabranu vrhunsku destinaciju odvojite malo vremena i pripremite svoje tijelo radi što lakšeg podnošenja napora. Iako smo svi svjesni da su svakodnevni treninzi najbolji način pripreme, u današnjem ubrzanom tempu života teško je biti dosljedan i održavati kontinuiranu fizičku aktivnost kako bi održali tijelo u formi.  No da biste ipak bili sigurni da ćete bez problema odskijati cijeli dan i osjećati se ugodno, izaberite jedan od preparata za zaštitu zglobova i kostiju ,a kao preporuku je naš stručni tim farmaceuta izabrao prirodne dodatke prehrani:

Ne zaboravite, „ne postoji loše vrijeme, nego samo različite forme dobrog vremena“! (John Ruskin)

Sigurno i bezbrižno uživanje u zimskim radostima žele Vam Ljekarne Dvoržak!

 

Newsletter

Web shop periodicno salje obavijesti o popustima i akcijama te novostima u svojoj ponudi u vidu newslettera

Prijavi se

Proizvod (kom: ) je dodan u košaricu.

Zatvori