Avene Sun - najbolja UVA-UVB zaštita

Zaštita od sunca danas je od iznimne javne važnosti s obzirom na povećanje broja osoba oboljelih od melanoma. Upravo iz tog razloga potrebna je zaštita od sunca koja ima dokazanu učinkovitost i jamči visoku zaštitu. Avene je već 20 godina prisutan na tržištu s proizvodima za zaštitu od sunca s ciljem pružanja najbolje I najsigurnije UVA i UVB zaštite za osjetljivu kožu. Linija proizvoda za zaštitu od sunca Avene sun objedinjuje učinkovitost, visoku podnošljivost i kozmetičku kvalitetu gotovih proizvoda, sve u skladu s europskom regulativom.

Avene sun linija pruža visok stupanj zaštitu od sunca, a njezina učinkovitost klinički je ispitana. Kompleks aktivnih sastojaka u narančastoj liniji objedinjen je pod nazivom SunSitive protection formula. To je kompleks kemijskih, organskih i mineralnih zaštitnih faktora koji osiguravaju visok stupanj zaštite od UVB i UVA zraka. U formulu su dodani antioksidans pretokoferil koji djeluje protiv slobodnih radikala i Avene termalna voda koja djeluje umirujuće, protuupalno i antiiritacijski. Svi Avene sun proizvodi formulirani su BEZ PARABENA, VRLO VODOOTPORNI su, lako se nanose na kožu i ne ostavljaju bijeli trag. Linija Avene sun sadrži proizvode sa zaštitnim faktorima SPF 50+ i SPF 30 te proizvode za djecu SPF 50+.

Za netolerantnu i alergijama sklonu kožu namijenjena je 100% mineralna zaštita koja sadrži titan-dioksid i antioksidans pretokoferil.

Avène Réflexe SOLAIRE SPF 50+ novi je proizvod za vrlo visoku zaštitu od sunca. Moderne i praktične ambalaže stane i u najmanji džep i uvijek je pri ruci. Na taj način Réflexe SOLAIRE omogućava zaštitu od sunca u svim situacijama pa i onda kada vrlo velik broj ljudi zaboravlja na fotozaštitu npr. prilikom šetnje gradom, boravka u prirodi, bavljenja sportom na otvorenom ili uživanja u ispijanju omiljenog pića na terasi sa prekrasnim pogledom. Namijenjen je svim tipovima osjetljive kože. Bez parabena, vrlo vodootporan, fotostabilan.

Newsletter

Web shop periodicno salje obavijesti o popustima i akcijama te novostima u svojoj ponudi u vidu newslettera

Prijavi se

Proizvod (kom: ) je dodan u košaricu.

Zatvori